پایگاه خبری هامپوئیل
0

سوریه، اسرائیل را به دادگاه می‌کشاند: اقدامی در راستای منافع مشترک با ایران

سوریه، اسرائیل را به دادگاه می‌کشاند: اقدامی در راستای منافع مشترک با ایران
بازدید 35

برادران اظهار کردند: متاسفانه در مرزهای غربی، مسئولان استانی به نظر ما جدیت لازم برای مقابله با قاچاق را ندارند و این به نظر ما چالش بزرگی است.

معاون صنایع عمومی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: موضوع دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، بحث ارز است. زمانی که می‌توانیم از کالای داخلی دفاع کنیم و منابع کشور را صرف تولید آن کنیم، چرا باید به واردات محصولات نهایی، به‌ویژه محصولات بی‌کیفیت و بدون ضمانت، روی آوریم؟

در گزارش هامپوئیل، فریدون مجلسی، دیپلمات پیشین و کارشناس امور سیاسی و بین‌المللی، درباره حمله اسراییل به کنسولگری ایران بیان کردند: در شرایط عادی، حمله به یک مقر سیاسی و نادیده گرفتن مصونیت‌های قانونی و بین‌المللی در یک کشور ثالث، برای دو کشور مورد نظر امکان مراجعه به سازمان‌ها و مراکز بین‌المللی را فراهم می‌کند.

وی اظهار داشت: به جز ایران، کشور میزبان (سوریه) نیز که قوانین امنیتی آن تخریب شده و نمایندگی سیاسی در داخل آن حمله شده، می‌تواند شکایت کند. آنها مسئولیت دارند که به مراجع بین‌المللی مراجعه کنند.

مجلسی به این نکته اشاره کرد: اسراییل به دستور فرماندهان نظام ایران در دمشق حمله کرده و این اتفاق بسیار جدی است. ایران می‌تواند شکایت بین‌المللی حقوقی انجام دهد، اما از نظر سیاسی با چالش‌هایی روبرو است. به شخصه شک دارم که در شرایط کنونی دولت ایران و با توجه به سوابقی که دارد، بتواند اقدامات بین‌المللی مؤثری انجام دهد.

وی اظهار کرد: البته مراجعه به شورای امنیت و مطرح شدن این مسئله به سود کشور است، اما مشکل این است که از کدام موجود باید شکایت کنیم؟ زیرا ایران اسراییل را به رسمیت نمی‌شناسد و امکان شکایت از آن به عنوان یک کشور وجود ندارد. این مسئله تنها برای ایران بوده نیست، بلکه برای بسیاری از کشورهایی که اسراییل را به رسمیت نمی‌شناسند، این مشکل وجود دارد.

مجلسی دوباره اشاره کرد: البته سوریه در وضعیت مناسب‌تری برای شکایت قرار دارد، زیرا این حادثه در خاک آن کشور اتفاق افتاده است. تعهداتی که به دیپلمات‌های ایران داده شده، به خطر افتاده است و برای آنها راحت‌تر است که شکایت کنند.

درباره احتمال وقوع جنگ بین ایران و اسرائیل، اظهار کرد: واقعیت این است که ایران عملاً در شرایطی جنگی با اسرائیل قرار دارد. اسرائیل، به دلیل جنگ‌های گسترده در منطقه غزه و همچنین تنش‌هایی که با لبنان دارد، تمایلی به ورود به یک منازعه با ایران ندارد. او می‌داند که این منازعه یک بعد جهانی پیدا خواهد کرد؛ زیرا آمریکا و حامیان غربی اسرائیل را حمایت کرده‌اند و بدون شک در این تنش دخالت خواهند کرد. با این حال، شروع یک جنگ برای هیچ طرفی مطلوب نیست.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر