پایگاه خبری هامپوئیل
0

احیای سنت دیرینه طبخ ماهی تنوری در مراغه

احیای سنت دیرینه طبخ ماهی تنوری در مراغه
بازدید 27

مراغه قطب تولید ماهی قزل‌آلا در استان آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان شرقی جشنواره پخت ماهی تنوری در مراغه با حضور فرماندار، نماینده مردم در مجلس و جمعی از مسئولان و اهالی برگزار شد. در این جشنواره، ضمن طبخ و عرضه ماهی تنوری به روش سنتی، بر لزوم احیای این رسم دیرینه و توسعه آن به عنوان یک ظرفیت اقتصادی و گردشگری تأکید شد.

فرماندار مراغه:

  • شهرستان مراغه با تولید سالانه 1400 تن ماهی، رتبه نخست تولید این محصول در استان را دارد.
  • با بهره‌برداری از طرح‌های در حال اجرای شهرک شیلات، شاهد افزایش تولید ماهی قزل‌آلا در این شهرستان خواهیم بود.
  • پخت ماهی به روش تنوری از سنت‌های قدیمی و فراموش‌شده در مراغه است و این جشنواره با هدف احیای این رسم برگزار شده است.

نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس:

  • با وجود زیرساخت‌های مناسب برای تولید ماهی قزل‌آلا در مراغه، حمایت جهاد کشاورزی و بانک‌ها از تولیدکنندگان این بخش برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است.
  • پخت تنوری ماهی قزل‌آلا به عنوان یکی از ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری در کنار سایر ظرفیت‌های کم‌نظیر این شهرستان باید گسترش یافته و به عنوان یک آیین سنتی ثبت ملی شود.

احیای طبخ سنتی ماهی

طبخ و عرضه ماهی تنوری از آیین‌های فراموش‌شده در مراغه است و برنامه مسئولان احیای این روش پخت غذای آبزیان است. با برگزاری جشنواره‌ها و معرفی این رسم به گردشگران، می‌توان پخت ماهی تنوری را به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری مراغه معرفی کرد و در رونق اقتصادی این شهرستان نیز مؤثر بود.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *