پایگاه خبری هامپوئیل
0

توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی برای فصل بهار

توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی برای فصل بهار
بازدید 34

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر تغییرات آب‌وهوایی در فصل بهار گفت: با گرم‌تر شدن هوا و افزایش رطوبت، برخی افراد ممکن است دچار مشکلاتی مانند آلرژی، کهیر و آبریزش شوند.

به گزارش پایگاه خبری هامپوئیل و به نقل از وبدا، علیرضا عباسیان متخصص طب ایرانی، با اشاره به ویژگی‌های این فصل بیان کرد: رعایت برخی اصول تغذیه‌ای می‌تواند به حفظ تعادل بدن کمک کند.

وی توصیه کرد که در فصل بهار از مصرف بیش از حد شیرینی‌ها، گوشت قرمز و غذاهای تند پرهیز شود. در مقابل، خوردن غذاهای سبک و ساده مانند آش جو، نان جو و حبوباتی با طبع خنک مانند عدس و ماش، انتخاب مناسبی خواهد بود.

عباسیان همچنین در مورد انتخاب عطرها در این فصل گفت: افراد با مزاج گرم بهتر است از عطرهای ملایم و خنک مانند گلاب و نیلوفر استفاده کنند و از رایحه‌های تند و شیرین مانند مشک دوری نمایند.

او درباره مصرف میوه‌ها نیز اظهار داشت: بهتر است از خوردن هم‌زمان چند میوه مختلف پرهیز شود و هر روز یک نوع میوه مصرف گردد؛ مثلاً یک روز سیب، روز بعد خیار و روز دیگر نارنگی. همچنین بهتر است از میوه‌های همان فصل استفاده شود و مصرف میوه‌های زمستانی مانند پرتقال و نارنگی در بهار کاهش یابد.

متخصص طب ایرانی درباره آجیل‌ها نیز توصیه کرد: فندق، بادام و پسته گزینه‌های مناسبی برای این فصل هستند، اما گردو و بادام هندی به دلیل طبع گرم و خاصیت آلرژنی، ممکن است برخی افراد را دچار حساسیت کنند. همچنین بهتر است آجیل‌ها به‌صورت تفکیک‌شده مصرف شوند؛ مثلاً یک روز تخمه کدو و روز دیگر بادام.

وی در پایان بر اهمیت رعایت فاصله زمانی بین وعده‌های غذایی تأکید کرد و افزود: بهتر است بلافاصله پس از مصرف آجیل و شیرینی، وعده غذایی اصلی خورده نشود. همچنین، ترک سفره با اندکی احساس گرسنگی، می‌تواند به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و تعادل بدن را حفظ کند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر