پایگاه خبری هامپوئیل
0

در نشست خبری مدیر کل آموزش و پرورش مراغه چه گذشت؟

در نشست خبری مدیر کل آموزش و پرورش مراغه چه گذشت؟
بازدید 71

به گزارش واحد خبری هامپوئیل روز چهارشنبه 11 بهمن ماه در محل سالن اجتماعات فرهنگ اداره آموزش و پرورش مراغه نشست خبری با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران در مراغه برگزار شد.

در این نشست خبری که آقای دکتر حسین اکبریان معاون محترم مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش مراغه میزبانی آن را بر عهده داشت، به تبیین عملکردهای این سازمان طی سه سال اخیر پرداخته شد.

دکتر اکبریان ضمن تبریک شروع ایام الله دهه فجر و جشن های پیروزی انقلاب اسلامی ایران در این جمع دوستانه به تفصیل عملکردها و دستاوردهای این سازمان را در حوزه آموزش تشریح نمودند.

رئوس عملکردهای این سازمان طبق گفته دکتر اکبریان در چندین دسته قابل بیان بود که از آن جمله به موارد زیر اشاره گردید:

  • پیگیری جدی شروع فعالیت دانشکده فرهنگیان مراغه
  • توانمندسازی همکاران رسانه ای در مشایعت همکاران سیستم آموزش و پرورش
  • حفظ سلامت و نشاط و شادی در بین دانش آموزان با همکاری وزارت بهداشت

آقای دکتر اکبریان بر لزوم مشارکت های بین بخشی داخل سازمان تاکید ویژه داشتند و داشتن ارتباط صمیمانه در این بخش را در پیشبرد اهداف آموزشی موثر دانست.

دستاوردهای سیستم آموزش و پرورش طی دوران بعد از کرونا

آقای دکتر اکبریان در ادامه افزود: کسب بالاترین شاخص مدرسه سازی در سطح استان از مهم ترین دستاوردهای این سازمان است. کسب رتبه اول در شورای مدرسه ای بصورت دو سال پی در پی و عقد قرار داد برای اجرای 37 پروژه که در حال حاضر 20 مورد از این پروژه ها در حال اجرا می باشد، از عملکردهای دیگر این سازمان است.

ایشان در ادامه افزود: سابق بر این درآمدهای منطقه ای گاها در سایر شهرستان ها سرمایه گذاری می شد که خوشبختانه اکنون 95% از این درآمدها در شهرستان افزایش یافته و در سطح شهر مراغه مورد استفاده قرار می گیرد.

در این نشست خبری در خصوص کیفیت آموزش اذعان گردید که این آیتم آموزشی 10 واحد افزایش رتبه داشته است. در حوزه آموزش ابتدایی نیز شهرستان مراغه جزو 3 شهر برتر استان رتبه بندی شده است.

به گفته دکتر اکبریان در راستای اجرای عدالت آموزشی در روستاهای کم خانوار نیز امکان آموزش و حضور نیروی آموزشی وجود دارد.

در ادامه اقدامات انجام شده دکتر اکبریان به ساخت و تجهیز و مرمت بیش از 30 مدرسه بخصوص در روستاهای شهرستان اشاره داشت. از مهم ترین موضوعات عنوان شده در این جلسه رفع مشکل “گذر شرقی” با تلاش های نماینده محترم مراغه آقای دکتر علیزاده، مطرح گردید که طی این پیگیری هنرستان کشاورزی بناب از این طرح کنار گذاشته شد.

علاوه بر خدمات آموزشی در حوزه خدمت رسانی و حمایت از همکاران و تامین رفاه ایشان، بالای 200 میلیارد اعتبار و وام های درون بخشی به این سازمان تعلق گرفته است.

چالش‌های پیش روی نظام آموزشی

به گفته معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش مراغه سیستم آموزش و پرورش با چالش هایی روبرو است که از جمله آنها می توان به لزوم همکاری تنگاتنگ با همکاران و اصحاب رسانه و بهره گیری از انتقادات سازنده اشاره کرد.

ایشان افزود طی سال گذشته بیشترین تعداد بازنشستکان را داشته ایم که این مورد یک چالش جدی برای سیستم بود. چالش جدی دیگر فرسودگی مدارس شهرستان است که در تلاش هستیم با کمک و پیگیری های دکتر علیزاده نماینده محترم اعتبار لازم برای بازسازی این مراکز را به مرحله اجرا برسانیم. مورد دیگری که در این نشست بسیار بحث برانگیر بود ، موضوع مدارس هیات امنایی بود.

رسانه ها در تحقق اهداف برنامه شهر سالم مراغه نقش ویژه‌ای دارند

دکتر صدیقه صلواتی عضو هیئت علمی و دبیر برنامه شهر سالم و ایمن مراغه نیز ضمن تبیین و تشریح برنامه شهر سالم مراغه در این جلسه گفت: هفت کمیته تخصصی برنامه شهر سالم و ایمن مراغه در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی، ترویج سبک زندگی سالم، کاهش سوانح و حوادث ترافیکی، مدارس سالم، مکانهای عمومی سالم، و مقابله با بلایا و بحرانها فعالیت میکنند.

برنامه شهر سالم و ایمن مراغه از دی ماه ۱۳۹۷ تحت نظارت فرمانداری شهرستان ویژه مراغه آغاز شد و دبیرخانه آن در حوزه ریاست دانشکده علوم پزشکی مراغه استقرار دارد.

دکتر صلواتی افزود: از سوی سازمان بهداشت جهانی 80 شاخص برای یک شهر سالم در نظر گرفته شده است ولی این به معنای این نیست که در تمام شاخص ها مراغه موفق به کسب حداکثر امتیاز شده است و این روند بصورت تدریجی خواهد بود.

طبق گفته ایشان اولین مرحله یا پیش ارزیابی برای برسی استاندارهای شهر سالم و ایمن اسفند ماه امسال توسط ستاد اجرایی مربوط انجام خواهد شد و فاز نهایی بررسی در اردیبهشت سال آتی در روز مراغه توسط کمیته اجرایی صورت خواهد گرفت.

نظرات و سوالات اصحاب رسانه

در ادامه این جلسه اصحاب رسانه به بیان نظرات خود پرداخته و سوالات خود را  مطرح کردند.
حسین مطلوبی خبرنگار پیشکسوت مراغه ای در این جلسه گفت: باید نگاه میدانی و عملی نه صرفا تئوری برای حل مشکلات در حوزه آموزش و پرورش داشت و از عملکرد معاون سابق آموزش و پرورش آقای غفاریان تقدیر و قدردانی نمود.

احمد طالبی خبرنگار صدا و سیما در این جلسه مطرح کرد: نیاز بیش از اندازه به مدارس هیات امنایی در سطح شهرستان مراغه قابل لمس نیست و باید برای حل این مشکل اقدام جدی صورت گیرد. ایشان به برخی دستاوردهای درخشان برخی مدارس دولتی از جمله مدرسه دخترانه برنجی اشاره داشتند که طی ماه های اخیر موفق به آموزش تفکیک و جداسازی زباله‌ها در بین دانش آموزان شده است.

منصور سریع القلم خبرنگار رصد، از اصحاب رسانه پیشکسوت شهرستان نیز در این جلسه حضور داشتند و مواردی را مطرح کردند از جمله لزوم پیگیری شروع به کار دانشکده فرهنگیان مراغه، اهتمام به برقراری ارتباط موثر و سازنده با رسانه های خبری و شفاف سازی خبرها جهت انتشار در رسانه ها و خبررسانی به موقع از عملکردهای سسیتم آموزش و پرورش. ایشان در ادامه انتقادات سازنده دیگری در حوزه آموزش و پرورش را مطرح کردند و اظهار امیدواری کردند این مطالبات قابل پیگیری باشد.

از موارد دیگر عنوان شده در این جلسه استفاده از پتانسیل های موجود در سطح شهرستان برای سرمایه گذاری در بخش آموزشی بود.

از دیگر موارد مطرح شده انتقاد به عملکرد شبکه مجازی شاد در سیستم آموزشی بود.

در پایان جلسه ضمن تشکر از حضور همکاران خبر و رسانه به ادامه برگزاری چنین نشست هایی ضمن کسب نتایج عملی اظهار امیدواری شد و جمع بندی کلی به عمل آمد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر