پایگاه خبری هامپوئیل
0

آموزش صنایع دستی به ۵۰۰ نفر در مراغه به صورت رایگان

آموزش صنایع دستی به ۵۰۰ نفر در مراغه به صورت رایگان
بازدید 33

مراغه – به گزارش ایرنا، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مراغه اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، 500 نفر از ساکنان شهرهای مراغه و خداجو، به همراه برخی از روستاهای شهرستان از جمله “آشان” و “طالبخان”، از دوره‌های آموزش رایگان صنایع دستی بهره‌مند شده‌اند.

“جواد محرم‌پور” در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این دانش‌آموختگان در زمینه‌های مختلف صنایع دستی، از جمله سراجی سنتی، حکاکی روی فلز، گلیم‌بافی، زیورآلات سنتی، طراحی روی سفال، سرامیک و بافت سنتی آموزش‌های خود را گذراندند.

آموزش صنایع دستی به ۵۰۰ نفر در مراغه به صورت رایگان

تلاش برای ایجاد زنجیره بین تولیدکننده و مصرف‌کننده و برندسازی فردی در رشته‌های صنایع دستی مراغه

وی به استقبال مثبت این هنرجویان از دوره‌های آموزشی اشاره کرد و تأکید کرد: برگزاری دو نمایشگاه صنایع دستی با حضور پرشور هنرمندان و عرضه محصولات صنایع دستی شهرستان در دهمین نمایشگاه صنایع دستی آذربایجان‌شرقی نیز به بازاریابی مؤثر برای محصولات تولیدی این شهرستان کمک کرده است.

ایشان همچنین بر این نکته تاکید کردند که اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مراغه به تدابیری متمرکز بر ایجاد زنجیره ارتباطی بین تولیدکننده و مصرف‌کننده، و ترویج برندسازی فردی در زمینه‌های مختلف صنایع دستی می‌پردازد. مسئولان این اداره بیان کرده‌اند که ظرفیت بسیار قابل تاملی در بخش صنایع دستی شهرستان وجود دارد و نیاز به توجه و تقویت آن وجود دارد.

به گفته “محرم‌پور”، تقویت بخش صنایع دستی شهرستان به نحوی است که به ارتقای کرامت هنرمندان کمک می‌کند و همچنین زیرساخت‌های اقتصادی را تقویت و سرمایه‌گذاری را جلب می‌کند.

درباره بیمه‌ی هنرمندان در حوزه صنایع دستی، او اظهار کرده است که اسامی هنرمندان فعال با پروانه فعالیت به مرکز استان ارسال شده و اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌شرقی نیز به بهره‌مندی این هنرمندان از بیمه فکر می‌کند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مراغه اعلام کرده که یک نمایشگاه دیگر در هتل “آلیانس” شهرستان در تاریخ ۲۰ بهمن برگزار خواهد شد و محصولات صنایع دستی این منطقه در این رویداد به نمایش گذاشته خواهند شد.

شهرستان مراغه با بیش از ۳۵۰ هنرمند فعال در حوزه‌های صنایع دستی و هنرهای سنتی، از جمله گلیم‌بافی، حکاکی روی فلز، منبت، معرق، زیورآلات سنتی، چرم دوزی، سازهای سنتی و رو دوزی سنتی بهره‌مند است.

استعدادهای مناطق اطراف نیز بدون نیاز به فراهم کردن شرایط خاص، فعالیت در زمینه تولید صنایع دستی را آغاز کرده‌اند. برخی از کارگاه‌های خانگی در مراغه حتی تارهای با کیفیت تولید کرده و آنها را به بازارهای سراسر کشور عرضه می‌کنند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر