مراغه قطب تولید ماهی قزلآلا در استان آذربایجان شرقی
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان شرقی جشنواره پخت ماهی تنوری در مراغه با حضور فرماندار، نماینده مردم در مجلس و جمعی از مسئولان و اهالی برگزار شد. در این جشنواره، ضمن طبخ و عرضه ماهی تنوری به روش سنتی، بر لزوم احیای این رسم دیرینه و توسعه آن به عنوان یک ظرفیت اقتصادی و گردشگری تأکید شد.
فرماندار مراغه:
- شهرستان مراغه با تولید سالانه 1400 تن ماهی، رتبه نخست تولید این محصول در استان را دارد.
- با بهرهبرداری از طرحهای در حال اجرای شهرک شیلات، شاهد افزایش تولید ماهی قزلآلا در این شهرستان خواهیم بود.
- پخت ماهی به روش تنوری از سنتهای قدیمی و فراموششده در مراغه است و این جشنواره با هدف احیای این رسم برگزار شده است.
نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس:
- با وجود زیرساختهای مناسب برای تولید ماهی قزلآلا در مراغه، حمایت جهاد کشاورزی و بانکها از تولیدکنندگان این بخش برای افزایش تولید و اشتغال ضروری است.
- پخت تنوری ماهی قزلآلا به عنوان یکی از ظرفیتهای اقتصادی و گردشگری در کنار سایر ظرفیتهای کمنظیر این شهرستان باید گسترش یافته و به عنوان یک آیین سنتی ثبت ملی شود.
احیای طبخ سنتی ماهی
طبخ و عرضه ماهی تنوری از آیینهای فراموششده در مراغه است و برنامه مسئولان احیای این روش پخت غذای آبزیان است. با برگزاری جشنوارهها و معرفی این رسم به گردشگران، میتوان پخت ماهی تنوری را به عنوان یکی از جاذبههای گردشگری مراغه معرفی کرد و در رونق اقتصادی این شهرستان نیز مؤثر بود.
نظرات کاربران