پایگاه خبری هامپوئیل
0

«خنیاگر دف» را گسترش دهیم

«خنیاگر دف» را گسترش دهیم
بازدید 20

نصر: حامد علیپور، نوازنده دف و سازهای کوبه‌ای، اعلام کرد: بعد از گذشت ۳۵ سال از ورود دف به تبریز و فعالیت گروه‌های موسیقی، کتابی با عنوان “خنیاگر دف” را برای تدریس دفنوازی تألیف کردم. این کتاب به عنوان منبع تدریس ما قرار گرفته و نیاز به حمایت هنرمندان دیگر دارد تا به شیوه خود در شهرمان تدریس شود.

به گزارش نصر، حامد علیپور افزود: مسرورم که با استاد داوود آزاد پروژه‌ای را آغاز کردم و نتایج آن بهتر از انتظاراتم بوده است. هدف اصلی من، با توجه به شرایط موسیقی سنتی، فرهنگسازی در زمینه موسیقی سنتی است. در این راستا، با همکاری وحید اسدالهی که کنسرت مشترکی با گروهی نزدیک به ۷۰ نفر برگزار کردیم، گامی در جهت فرهنگسازی برداشته‌ایم.

نوازنده موسیقی ایرانی اظهار داشت: از اوایل سال جاری، تصمیم به برگزاری تورهای موسیقی گرفتیم و تا کنون چهار تور را با موفقیت انجام داده‌ایم. گروه خراباتیان شمس با حال و هوای عرفانی به ایران گردی ادامه می‌دهد و کنسرت‌هایی در شهرهای سنندج و شیراز نیز در دستور کار قرار دارد. اعضای ثابت گروه ۱۵ نفر دف‌نواز هستند و سایر اعضا از اود، کمانچه، نی و تنبک به عنوان سازهای ملودیک به ژانر عرفانی تبدیل شده‌اند.

علیپور افزود: متأسفانه موسیقی سنتی با مشکلاتی روبه‌رو است که حمایت کافی از آن صورت نمی‌گیرد و منجر به فراموشی این هنر می‌شود. موسیقی پاپ به جای موسیقی سنتی جایگزین می‌شود و به دلیل درآمد بیشتر از آن حمایت بیشتری صورت می‌گیرد. اداره ارشاد هم اقدامات لازم را انجام نمی‌دهد و حتی امکان برگزاری جلسات با اداره ارشاد استان نیز وجود ندارد.

نوازنده موسیقی سنتی در پایان توضیحات خود افزود: تبریز برای تبلیغ موسیقی سنتی به امکانات کمی دسترسی دارد و حتی انجمن موسیقی تنها در دهه فجر فعالیت بیشتری دارد. یکی از مشکلات دیگر نوازندگان موسیقی سنتی، عدم تخصیص سالن مناسب و رایگان یا با حداقل هزینه برای اجراهای آنان است.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر