پایگاه خبری هامپوئیل
0

نقش تحولات نوین در ارتقای دانش مالی، اقتصادی و حسابداری

نقش تحولات نوین در ارتقای دانش مالی، اقتصادی و حسابداری
بازدید 18

همایش “تحولات نوین در مطالعات مالی، اقتصادی و حسابداری” توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه برگزار شد. براساس گزارش خبرنگار گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین همایش ملی تحولات نوین در مطالعات مالی، اقتصادی و حسابداری در روز چهارشنبه، ۱۶ اسفندماه، با همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در همان شهر برگزار شد.

این همایش توسط برگزارکنندگان به عنوان زیر معرفی شده است: اقتصاد کشور به سمت تحول از منبع‌محوری به دانش‌محوری پیش می‌رود؛ در این دوره، کسب و کارهای دانش‌محور، که بر پایه فناوری هستند، بالاترین نرخ رشد را دارند و به دنبال جذب بیشترین سهم از بازار اقتصادی کشور هستند. به طور ویژه، دانش به عنوان سرمایه اصلی کارگران مطرح شده و بسیاری از مشاغل نیازمند دانش برای دستیابی به اطلاعات و ایجاد ایده‌های نوین هستند. اقتصاد دانش‌محور، بر خلاف اقتصاد کشاورزی یا صنعتی، بر اهمیت مهارت در یک اقتصاد خدماتی تأکید دارد.

اصطلاحات مورد استفاده در اینجا به اقتصاد اطلاعاتی اشاره دارند که بر تأکید بر اهمیت اطلاعات به عنوان سرمایه غیرفیزیکی و اقتصاد دیجیتال تمرکز دارند. این اقتصاد بر میزان تسهیل فناوری اطلاعات در تجارت تأکید می‌کند. عوامل مختلفی مانند واردات، ورشکستگی شرکت‌های تولیدی، کاهش توان رقابتی در سطح بین‌المللی، رشد بیکاری و کاهش قدرت خرید داخلی بر بحران اقتصادی تأثیرگذارند.

این عوامل و ضعف‌های اقتصادی، به تبعات اجتماعی همراه می‌شوند که شامل کاهش اشتغال، کاهش سرمایه‌گذاری و سود شرکت‌ها، کاهش دستمزدها، کاهش درآمدهای مالیاتی دولت و توزیع ناعادلانه ثروت می‌شود. این عوامل همگرا با یکدیگر، منجر به کاهش قدرت خرید جامعه می‌شوند.

روشی قطعی برای پیش‌بینی بحران اقتصادی وجود ندارد و روش‌های متعددی برای پیش‌بینی آن مطرح شده است. بنابراین، راه‌های متفاوتی برای مقابله با بحران اقتصادی وجود دارد که به نوع دیدگاه سیاست‌گذاران اقتصادی بستگی دارد.

با توجه به نقش و اهمیت موضوعات مالی، اقتصادی و حسابداری، دومین کنفرانس ملی تحولات نوین در مطالعات مالی، اقتصادی و حسابداری، با پوشش گسترده‌ای از موضوعات مرتبط و ارائه آخرین مطالعات و دستاوردهای علمی و عملی توسط محققان و کارشناسان معتبر، به منظور ارتقای سطح علمی و بهره‌وری اقتصادی برگزار شد. این کنفرانس با هدف ایجاد گامی مؤثر در جهت توسعه یکپارچه و مطلوب جامعه، به بررسی چالش‌ها و راه‌حل‌های مرتبط با موضوعات مالی، اقتصادی و حسابداری پرداخت.نقش تحولات نوین در ارتقای دانش مالی، اقتصادی و حسابداری

در کنار این همایش، چند کارگاه تخصصی نیز برگزار شد که جزء مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

1. کارگاه “استفاده از هوش مصنوعی در زمینه‌های مالی و تجاری”

2. کارگاه “آشنایی با بازار فارکس و اشتباهات رایج در معاملات”

محورهای اصلی کنفرانس

  • تحولات کسب و کار در فضای دیجیتالی، افزایش تولید و مدیریت تورم
  • -قتصاد مقاومتی و ابزارهای مورد استفاده
  • نقش و اهمیت بنیادهای وقف در افزایش تولید و مدیریت تورم
  •  الزامات قانونی و سیاست‌های حقوقی برای افزایش تولید و مدیریت تورم

پژوهشگران، اساتید دانشگاه، دانشجویان و علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس ما مراجعه کنند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر