دوشابپزی در مراغه از دیرباز همزمان با آغاز فصل پاییز و برداشت انگور شروع میشود و همچنان در بسیاری از مناطق شهر و روستاهای شهرستان با رونق ادامه دارد.
این رسم دیرینه، نه تنها فراموش نشده، بلکه با پخت شیرهی سیب و دیگر میوهها در کنار شیرهی انگور، روزبهروز بر محبوبیت و رونق آن افزوده میشود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه، مراسم پخت شیرهی انگور (دوشاب) هر ساله در باغ خانوادگی خانم قرهباغی و آقای صابرپور، زوج فعال و خیر مراغهای، برگزار میشد. امسال برای نخستین بار، این مراسم با همکاری و حمایت شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه و با هدف هویتبخشی و ثبت رسم دوشابپزی در سالهای آینده، در قالب یک جشنواره برگزار شد.




نظرات کاربران