معاون استاندار آذربایجانشرقی و فرماندار شهرستان ویژه مراغه، با اشاره به توصیههای بیانیه گام دولت انقلاب اسلامی به پژوهشگران، اظهار داشت: دولت سیزدهم با استناد به این بیانیه، به پیشبرد توسعه علمی و پژوهشی با اهتمام فراوانی پرداخته و یکی از نمونههای اجرایی آن، بهرهمندی از توانمندی چهار هزار نخبه علمی در دستگاههای اجرایی میباشد.
داود اسدیان در روز دوشنبه، در جریان آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده علوم پزشکی مراغه اظهار نمود: دولت مردمی، با اعتقاد بر این که توانمندی سوی دیگر دانایی است، از نخبگان علمی کشور حمایت میکند تا به تسریع و تسهیل در راستای پیشرفت کشور اقدام شود.
وی با تأکید بر این نکته که استعداد علمی و پژوهشی جوانان ایران از متوسط جهانی بالاتر است، افزود: علم و پژوهش بارزترین وسیله برای حفظ عزت و اقتدار کشورمان محسوب میشود و این موضوع در بیانیه گام دوم انقلاب نیز به وضوح آمده است.
در ادامه، وی توجه پژوهشگران را به مفاد بیانیه گام دوم انقلاب جلب کرد و اظهار کرد: مقام معظم رهبری در این بیانیه، از جوانان و پژوهشگران کشورمان خواستهاند که با افزایش احساس مسئولیت و همچون یک جهاد، به تداوم راه پیشرفت ادامه دهند.
فرماندار مراغه افزود: بر اساس مفاد بیانیه گام دوم انقلاب، دشمنان سرسخت و پراز کینه از جهاد علمی جوانان این سرزمین به شدت خطرناک هستند و حرکت در این راستا، در واقع به مثابه یک جهاد دیگر برای دفاع از ایران اسلامی محسوب میشود.
مراغه استحقاق دانشگاه علوم پزشکی را دارد
مراغه، شهری که ارزشمندی برخورداری از دانشگاه علوم پزشکی را داراست، به گفته فرماندار مراغه، در دوره دولت سیزدهم، گامهای مهمی در جهت پیشرفت و ارتقاء دانش در دانشکده علوم پزشکی برداشته شده است. او اظهار داشت: کهنشهر مراغه به دلیل تلاشها و پیشرفتهای متمایز در زمینه پزشکی، مستحق بهرهمندی از دانشگاه علوم پزشکی است.
در این راستا، «داود اسدیان» افزود: با افزایش تعداد اعضای هیئت علمی، جذب اولین گروه دانشجویان رشته پزشکی و گسترش رشتههای تحصیلات تکمیلی، دانشکده علوم پزشکی مراغه زمینه را برای ارتقا به سطح دانشگاه فراهم کرده است. او با امیدواری اظهار کرد: در حکومت مردمی، انتظار داریم که این دستاورد مهم به واقعیت تبدیل شود و مراغه بهعنوان شهری با دانشگاه علوم پزشکی برجسته، در خدمت مردم باشد.
پژوهش باید در جهت رفع آلام مردم باشد
نماینده مردم آذربایجانشرقی در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه، در یک آیین، به اهمیت انتخاب موضوعات کاربردی در زمینه پژوهش اشاره کرد و تأکید کرد که پژوهش باید قادر باشد دردهای جامعه را درمان کند.
آیتالله محمدتقی پورمحمدی با اظهار اینکه “علم، قدرت است”، بیان کرد که پژوهش باید به حل مشکلات جامعه کمک کند و در صورت عدم حل مسائل یا پاسخ به شبهات، به عنوان هدررفت انرژی و سرمایه محسوب میشود. وی همچنین افزود که در برخی موارد، یافتههای جدید پژوهش میتواند تحولآفرین باشد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در همین آیین تأکید کرد که پیشرفت و اقتدار کشور به تلاش پژوهشگران جوان و انقلابی بستگی دارد. او اظهار کرد که هر ایرانی امروز با افتخار به پیشرفتهای علمی کشور خود افتخار میکند.
«اللهوردی ارجمند» پژوهشگران را مجاهدانی دانست که در دریای علم غوطهور میشوند و از اعماق علم، مرواریدهایی را بیرون میکشند. او با تشویق به تلاش پژوهشگران در عرصه سلامت و تجاریسازی طرحهای پژوهشی، به عرصه فناوری و پیشرفت در این زمینه اشاره کرد.
علی احسانی اظهار نمود: دانشکده علوم پزشکی مراغه، در میان دانشکدههای علوم پزشکی کشور، دارای رتبه نخست است و افزایش تعداد رشتههای تحصیلات تکمیلی نیز بهبود وضعیت پژوهشی این دانشکده را به شکل قابل توجهی ارتقا داده است.
بنا به گزارش ایرنا، در این آیین گردهمایی از اعضای فعال هیئت علمی و پژوهشگران این دانشکده به عنوان افراد برجسته تجلیل شد. این پژوهشگران با مشارکت فعّال در حوزه سلامت، تلاشهای قابل تحسینی را به عنوان مجاهدان علمی انجام دادهاند و در برخی موارد، با تجاریسازی پروژههای پژوهشی، وارد عرصه فناوری شده و پیشرفتهای چشمگیری را به ارمغان آورده اند.
معاون آموزشی، تحقیقات، دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در این آیین اعلام کرد که شاخص «اچ ایندکس / H-İndex» برای دانشکده علوم پزشکی مراغه نشانگر روند رو به رشدی است و این دانشکده در مقایسه با دانشکدههای دیگر کشور، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
نظرات کاربران