سوغاتی شیرین و دلچسب مراغه به تازگی در فهرست آثار ناملموس ملی به ثبت رسیده است.
به گزارش به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی این شیرینی مخصوص چای، با استفاده از شکر و آب به همراه طعم دهندههای طبیعی تولید میشود. طرفداران زیادی در آذربایجان شرقی این شیرینی را دوست دارند و با بیش از ۱۵۰ سال سابقه، جزء خوشمزهترین تجربیات مراغه برای مسافران و ساکنان این منطقه است.
رئیس اتحادیه قنادان مراغه اظهار کرد که شکر پس از جوشیدن در آب، در چهار مرحله فرآوری میشود تا به شیرینی نرم و خوش طعمی برای همراهی با چای تبدیل شود. علاوه بر مراغه، این شیرینی به شهرهای همجوار و حتی دیگر استانهای کشور نیز ارسال میشود.
او افزود که در ۴۵ کارگاه شیرینیپزی این شهر، بیش از چهار تن از این شیرینی مخصوص چای تولید و به بازار عرضه میشود. این شیرینی که در گذشته با طعم هل عرضه میشد، امروزه با اضافه شدن طعمهای پرتقالی، لیمویی، دارچینی، زعفرانی و گل محمدی، متنوعتر شده است.
هر روز در هر کارگاه به طور میانگین ۱۰۰ کیلوگرم از این شیرینی تولید میشود، و مصرف آن در ایام سفرهای نوروزی و در فصل بهار و تابستان بیشتر است.
نظرات کاربران