رمراغه-ایرنا-رییس اداره تبلیغات اسلامی مراغه اعلام کرد که آیینهای شبهای قدر در ۱۶۰ نقطه از شهرستان برگزار میشود، که ۱۰۰ مورد از آنها در مساجد و حسینیههای شهری برگزار میشود و ۶۰ مورد دیگر در مناطق روستایی انجام میشود.
حجتالاسلام بهروز جعفری در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت که این آیینها از ساعت ۲۲:۳۰ تا سه بامداد برگزار میشود و در برخی از مکانها، از جمله در امامزاده سیدمحمد(ع)، با سحری همراه است.
در این مراسم، او به حضور علمای دین و مداحان اشاره کرد و افزود: شب گذشته، مردم شهرستان با حضور در ۱۶۰ حسینیه و مسجد مختلف، به خواندن قرآن، اجرای دعای جوشن کبیر، اقامه نماز، و قرائت دعاهای مستحبی پرداختند. در حالی که قرآن را تلاوت میکردند، فریاد «الهی العفو والغوث» بلند کردند.
وی اظهار کرد: احیای اولین شب قدر در این شهرستان با جمعیت فراوانی برگزار شد و افراد مختلف جامعه با شرکت در این مراسم، به طلب رحمت و بخشش از خداوند پرداختند.
به گفته رییس اداره تبلیغات اسلامی مراغه، مسجد جامع این شهر به عنوان یکی از مراکز اصلی جمعآوری مردم در شبهای قدر شناخته شده است و در این شبها، اتمسفری معنوی و الهی در آن فراگیر است.
برگزاری سفره افطاری ساده در هفت مسجد مراغه
رئیس اداره تبلیغات اسلامی مراغه اعلام کرد که همزمان با ماه مبارک رمضان، سفرههای افطاری ساده در هفت مسجد این شهرستان به صورت روزانه گسترش مییابد.
به گفته حجتالاسلام جعفری، مسجد امامزاده سید محمد(ع)، مسجد طاق، مسجد امام حسن(ع)، مسجد حضرت ولی عصر(عج) و مسجد شریعتآباد از جمله مکانهایی هستند که در آنجا با یک افطاری ساده، از مومنان پذیرایی میکنند.
به گزارش ایرنا، اولین شب قدر، با سالگرد ضربت خوردن فرق مبارک امیرالمومنین، حضرت علی (علیهالسلام) همزمان است. دوستداران این عزیز در سراسر جهان برای ابراز تسلیت و مظلومیت این پیشوای بزرگ، اشک عزاداری میریزند و برای فرج مولایشان، امام مهدی (عج) دعا میکنند.
شب قدر در فرهنگ اسلامی جایگاه ویژه ای دارد. این شب، شب نزول قرآن و تقدیر امور یکساله بشر است. قرآن در سورههای “قدر” و “دخان” از اهمیت این شب سخن میگوید.
بر اساس اغلب روایات، شب قدر در ماه رمضان بوده و بین شبهای ۱۹، ۲۱ یا ۲۳ این ماه قرار دارد.
نظرات کاربران