مراغه-ایرنا، امانت دادن کتابها در سال جاری نسبت به سال گذشته تقریباً ۵۲ درصد افزایش داشته است، که به غنای کتابخانه، فعالیتهای فرهنگی و زیرساختهای اداری منطقه برمیگردد.
رییس کتابخانههای عمومی مراغه در گفتوگو با ایرنا اشاره کرد که تعداد کتبی که در سال جاری به امانت داده شده، از ۲۳ هزار و ۱۵۳ جلد در سال گذشته به ۳۵ هزار و ۲۰۷ جلد افزایش یافته است، که این افزایش به نسبت ۵۲ درصد است.
“پری اسدی” ادامه داد: هم اکنون ۹۲ هزار جلد کتاب در بخشهای متنوعی از جمله کتابهای کودکان، روشنفکری، درسی، استانشناسی و منابع مرجع، به امانت سپرده شده و از این تعداد، ۶۵ هزار جلد در مخزن اصلی کتابخانه قرار دارد.
او بیان کرد که غنای مخزن کتابخانههای عمومی مراغه باعث شده تا افرادی از شهرستانهای اطراف نیز به عنوان اعضای کتابخانه اوحدی پیوسته و افزود: کتابخانه عمومی اوحدی مراغه اعضایی از شهرستانهای بناب، عجبشیر، ملکان، چاراویماق و هشترود را در بر گرفته است.
تعداد اعضای کتابخانههای عمومی مراغه را به ۱۲ هزار و ۴۹۲ نفر اعلام کرد و اظهار داشت: اهدای کتاب نیز در تنوع مخزن کتابخانههای عمومی شهرستان تأثیرگذار بوده و در سال جاری سههزار و ۵۰۰ جلد کتاب به این نهاد اهدا شده است.
یکشنبههای ادبی
رئیس کتابخانههای عمومی مراغه اعلام کردند که هر هفته یکشنبه، از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰، یک محفل ادبی در کتابخانه عمومی اوحدی برگزار میشود که توسط علاقهمندان به کتاب استقبال خوبی دارد.
آقای اسدی افزود که در این محافل ادبی، برنامههایی از قبیل رونمایی از کتابها، بزرگداشت ادبیاتی از نویسندگان معروف، و نقد و سخنرانیهای متنوعی برگزار میشود که شامل موضوعاتی مانند “پست مدرن در ادبیات” و “تأثیر ادبیات شکسپیر در ادبیات نمایشی” است.
وی اعلام کرد که در حال حاضر ۶۵ نفر از شهرهای مختلف اطراف، اعم از مراغه، عجبشیر، ملکان و بناب، عضو کتابخانه عمومی اوحدی مراغه هستند و برای این اعضا خدماتی از جمله آموزش خط بریل و برخی نرمافزارهای تلفن همراه ارائه میشود.
وی همچنین به اشتراک گذاشت که یکی از اعضای این کتابخانه، که از شهرهای اطراف آمده است، حافظ کل قرآن است و در حال یادگیری خط بریل میباشد.
همچنین اعلام شد که کتابخانه عمومی اوحدی مراغه از تاریخ ۲۹ اسفند سال جاری تا ۱۴ فروردین سال آینده، از ساعت هشت صبح تا ساعت هفده باز است و علاقهمندان میتوانند از این مکان برای خواندن و استفاده از کتب استفاده نمایند.
به گزارش ایرنا، کتابخانههای عمومی مراغه شامل کتابخانههای اوحدی، خواجهنصیرالدین توسی، استاد کریمی، شهید عطایی روستای ورجوی و ثامنالائمه شهر خداجو است و علاوه بر اینها سه کتابخانه دیگر نیز در کمیته امداد امام خمینی (ره)، پادگان امام رضا (ع) و زندان وجود دارد.
از طرفی، مراغه به لحاظ تعداد کتابخانههای عمومی در ردههای پایینی آذربایجانشرقی قرار دارد و تاکنون تلاشهایی برای احداث یک کتابخانه خیریه در این شهرستان به نتیجه نرسیده است.
نظرات کاربران