پایگاه خبری هامپوئیل
0

سود سهام عدالت وراث چه زمانی واریز می شود؟

سود سهام عدالت وراث چه زمانی واریز می شود؟
بازدید 32

به گفته مسئولان، ارائه تمامی خدمات انتقال سهام عدالت به وراث توسط بانک‌ها و کارگزاری‌های منتخب کاملاً رایگان است و در سال آینده واریز سود عملیاتی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی هامپوئیل، مسئولان اعلام کرده‌اند که ارائه تمامی خدمات انتقال سهام عدالت به وراث توسط بانک‌ها و کارگزاری‌های منتخب کاملاً رایگان است و در سال آینده واریز سود عملیاتی خواهد شد.

سرمایه‌گذاری در بورس به معنای خرید و فروش سهام شرکت‌ها در بازار سرمایه است و این عمل افراد و شرکت‌ها را قادر می‌سازد تا درآمد و سود از افزایش ارزش سهام یا تقاضا و عرضه در بازار بورس را بدست آورند. این نوع سرمایه‌گذاری معمولاً با ریسک‌هایی همراه است و نیاز به تحلیل دقیق و مطالعه بازار دارد.

۱۵ آبان امسال بود که از میراث سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث رونمایی شد، سامانه‌ای که دغدغه حدود ۱۵ میلیون نفر را حل و فصل کرد.

برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، وراث باید به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس «ddn.csdiran.ir» وارد شوند و در بخش «امور سهام عدالت متوفی» با وارد کردن کدملی و تاریخ تولد متوفی، اطلاعات لازم را دریافت کنند. سپس با مراجعه به بانک‌های و کارگزاری‌های منتخب، فرایند انتقال سهام را آغاز می‌کنند. در نهایت، با تشکیل پرونده، امکان پیگیری وضعیت پرونده از طریق درگاه یکپارچه فراهم می‌شود.

اخیراً امکان استعلام سهام عدالت متوفیان در درگاه یکپارچه ذی‌نفعان نیز فراهم شده است تا افراد بتوانند از وجود دارایی سهام عدالت متوفی خود باخبر شوند.

حسنلو، معاون شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اظهار کرده است که در سامانه درگاه یکپارچه ذی‌نفعان بازار سرمایه، افراد می‌توانند با استفاده از کد ملی و تاریخ تولد فرد متوفی، استعلام دریافت کنند که آیا فرد فوت شده سهام عدالت داشته یا خیر؟ در این قسمت علاوه بر اینکه مشخص می‌شود فرد متوفی سهام عدالت داشته یا خیر، نوع سهام عدالت هم مشخص می‌شود.

اسناد و مدارکی جهت مراجعه نیاز:

تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی باید به اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت ارائه شود. در صورت عدم دسترسی به کارت ملی، رسید متقاضی کارت ملی و یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال نیز می‌تواند جایگزین کارت ملی باشد. همچنین، اگر مادر در عداد وراث باشد، مستنبط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است. در صورت داشتن وصیت‌نامه رسمی، ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت‌نامه نیز ضروری است.

همچنین، درباره زمان واریز سود سهام عدالت وراث، محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرده است که بعد از انتقال سهام به وراث، این موضوع در سال آینده عملیاتی خواهد شد. در پاسخ به اینکه آیا این سود با مرحله دوم و تسویه سود سهام عدالت در انتهای سال پرداخت می‌شود یا خیر، او اظهار کرده است که احتمالاً در اسفند ماه این امر انجام نخواهد شد و باید ابتدا انتقال سهام انجام شود و سپس سود واریز شود.

همچنین، در ۴ دی ماه، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرده است که زمان بندی انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث را افزایش می‌دهد تا فرایند انتقال سریع‌تر انجام شود. مژگان صفری مقدم، مدیر پشتیبانی و راهبری عملیات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، این موضوع را تایید کرده و اظهار کرده است که از آبان ماه امسال فرآیند انتقال سهام آغاز شده است.

در نهایت، تاکید شده است که ارائه تمامی خدمات انتقال سهام عدالت به وراث توسط بانک‌ها و کارگزاری‌های منتخب کاملاً رایگان است و هیچ وجهی نیاز به پرداخت ندارد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر