دو طرح مهم در حوزه سلامت در شهر مراغه بهطور رسمی با حضور معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهرهبرداری رسید. این طرحها شامل ایجاد سالنهای تشریح و مولاژ در دانشکده پزشکی و ایجاد مرکز جامع سلامت جانبازان این شهرستان میشوند.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، در حاشیه افتتاح این طرحها و بازدید از زیرساختهای آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه، معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز سهشنبه اظهار داشتند که این دانشکده با برخورداری از سه بیمارستان آموزشی، میتواند روند توسعه خود را سریعتر از سایر دانشکدههای علوم پزشکی کشور طی کند و در مقایسه با آنها به حدودی عقب مانده است.
دکتر «ابوالفضل باقری فرد» افزود: در شهرستان مراغه، بستر مناسبی برای آموزش و مراجعهکنندگان به مراکز درمانی و آموزشی وجود دارد که این امر باعث آشنایی دانشجویان پزشکی با انواع مختلف بیماریها میشود.
وی اظهار کرد: در گذشته دو سال، هفت دانشکده علوم پزشکی در سطح کشور توانستند دانشجویان پزشکی را جذب کنند که بر اساس ارزیابیها، دانشکده علوم پزشکی مراغه از سطح کیفی مطلوبی برخوردار است.
وی به نیازهای دانشجویان پزشکی این دانشکده تاکید کرده و تاکید کرد: مراغه از نیروی انسانی قابل توجهی برخوردار است و پزشکان برجستهای در سطوح ملی و بینالمللی دارد.
پیشرفتهای نظامی و حوزه بهداشت
در یک بیانیه متن رسمی، معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به توسعههای چشمگیر در دو زمینه نظامی و سلامت اشاره کرد. وی اظهار داشت که پیش از انقلاب اسلامی، پزشکان خارجی در ایران فعالیت میکردند، اما اکنون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی بینالمللی در این حوزه در کشور تحصیل میکنند و بیشتر آنها در رشته پزشکی فعالیت دارند.
دکتر باقری فرد همچنین به پیشرفتهای چشمگیر در حوزه نظامی، بهویژه در حوزه هوا و فضا، اشاره کرد و بیان کرد که این پیشرفتها به سطح بینالمللی نیز گسترش یافته است.
به گزارش ایرنا، در این مراسم، معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه دکتر غلامرضا حسنزاده، دبیر شورای عالی برنامهریزی وزارت بهداشت و دکتر بهروز عطار باشی مقدم، دبیر شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی، ابتدا سالنهای تشریح و مولاژ دانشکده پزشکی مراغه را افتتاح کردند.
این طرح با سرمایهگذاری ۵۰ میلیارد ریال و احداث دو طبقه با مساحت ۳۵۰ مترمربع اجرا شد تا دانشجویان رشته پزشکی مراغه بتوانند دروس تشریح را بدون نیاز به مراجعه به دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بیاموزند.
ساختمان آموزشی بیمارستان سینا، به همراه بخش الحاقی آن که شامل ۷۰ تخت است، در حال پیشرفت است و حدود ۳۰ درصد از کارهای فیزیکی آن انجام شده است. این بیمارستان برای بهرهبرداری در طی دو ماه آینده آماده میشود. معاون وزیر بهداشت به همراه هیئتش این ساختمان را مورد بازدید قرار دادند.
همچنین، مرکز جامع سلامت جانبازان، که طبق قرارداد، باید در موعدی معین تحویل داده میشد، با افتتاح زودتر از موعد، چهار ماه قبل از زمان مقرر فعالیت خود را آغاز کرد. این مرکز دارای زیربنایی به مساحت ۴۳۴ مترمربع بوده و برای احداث آن مبلغی بالغ بر ۶۳ میلیارد ریال هزینه شده است.
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه هیئت همراه، به بازدید از زیرساختهای آموزشی رشتههای پیراپزشکی پرداختند. همچنین، او با برخی از دانشجویان به بررسی کیفیت آموزشی پرداخت و در نهایت، وضعیت آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه را قابل قبول ارزیابی کرد.
در ادامه برنامه، بازدید از بیمارستان امیرالمومنین (ع) و بیمارستان خیرساز صورت گرفت و در حال حاضر، بیمارستانی برای درمان بیماران سرطانی در مراغه در دست ساخت است. این بیمارستان نیز به عنوان بخشی از زیرساختهای آموزشی و درمانی این شهرستان مورد توجه قرار گرفت. معاون وزیر بهداشت قصد دارد تا ساعاتی دیگر از این مراکز درمانی نیز بازدید کند و به بررسی وضعیت آنها بپردازد.
گرامیداشت یاد و خاطره شهید خدمت توسط معاون وزیر بهداشت
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همراه با هیئتش، هنگام ورود به شهر مراغه، در مزار شهید “مالک رحمتی” در گلشن زهرا(س) مراغه، حضور یافتند و احترام خود را به این شهید ارجمند ادای کردند.
نظرات کاربران