پایگاه خبری هامپوئیل
0

منشا دلار‌های تقلبی کجاست؟

بازدید 47

منشا دلار‌های تقلبی کجاست؟

به گزارش پایگاه خبری هامپوئیل، دبیر کانون صرافان کشور گفت: منشا دلار‌های تقلبی، کشور‌هایی هستند که فعالیت‌های ترویستی دارند و برخی از کشور‌ها برای تامین مالی اقدامات ترویستی از دلار‌های تقلبی استفاده می‌کنند و دلار از این مبادی وارد کشور‌ها می‌شوند.

کامران سلطانی‌زاده درباره میزان استقبال مردم از خرید ارز‌های متفرقه اظهار داشت: مردم به صورت سنتی فقط دلار و یورو خریداری می‌کنند. سایر ارز‌ها معمولا به این دلیل که نرخ برابری آن‌ها بالاتر از برابری استاندارد ناشی از کم بودن و رایج بودن به صرفه نیست و به عبارت دیگر مردم ترجیح می‌دهند، در ایران دلار خریداری و در خارج از کشور آن را به ارز مورد نظر خود تبدیل کنند.

وی گفت: ساز و کار درستی در کشورمان برای خرید و فروش اسکناس‌های متفرقه وجود ندارد و به دلیل اینکه بانک مرکزی محدودیت‌هایی در نرخ‌ها وضع کرده، همکاران ما در صرافی‌های مجاز امکان خرید اسکناس ارز‌های متفرقه را به قیمت‌های متعارف ندارند.

دبیر کانون صرافان کشور درباره ورود ارز‌های تقلبی به کشور تاکید کرد: معمولا منشا دلار‌های تقلبی، کشور‌هایی هستند که فعالیت‌های ترویستی دارند و برخی از کشور‌ها برای تامین مالی اقدامات ترویستی از دلار‌های تقلبی استفاده می‌کنند و دلار از این مبادی وارد کشور‌ها می‌شوند.

سلطانی‌زاده با بیان اینکه قاعدتا خرید اسکناس جعلی و تقلبی از صرافی‌های غیرمجاز قابلیت پیگیری را ندارد چراکه مستنداتی وجود ندارد که این اسکناس‌ها از کجا خریداری شده است، گفت: در تمام صرافی‌های مجاز در سراسر کشور دستگاه‌های تشخیص اسکناس وجود دارد و اگر هموطنانمان از صرافی‌های مجاز نسبت به خرید ارز مورد نیاز خود اقدام کنند، به طور قطع ریسک دریافت اسکناس تقلبی آن‌ها به صفر خواهد رسید.

وی ادامه داد: تمام صرافی‌های مجاز قبل از فروش دلار و هرگونه ارزی، آن را با حضور مشتری از طریق دستگاه تشخیص اسکناس، چک و بررسی می‌کنند و اسکناس‌هایی که تایید نشوند از دستگاه عبور نمی‌کنند و اسکناس‌های تایید شده همراه با شماره سریال به مشتری تحویل داده می‌شود به همین دلیل احتمال دریافت اسکناس تقلبی از صرافی‌های مجاز صفر است.

دبیر کانون صرافان کشور با بیان اینکه به طور قطع این دلار‌های تقلبی قاچاق بودند و امکان ورود دلار‌های تقلبی از مبادی رسمی وجود ندارد، اظهار داشت: جمع‌آوری دلار‌های تقلبی از بازار کار ساده‌ای نیست چراکه معمولا دارنده دلار تقلبی که زیان دیده سعی می‌کند این دلار را در یک معامله‌ای استفاده کند.

منبع خبر

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر