معاون استاندار آذربایجانشرقی و فرماندار شهرستان ویژه مراغه تأکید کردند: اعضای دستگاههای اجرایی شهرستان باید در مقابل جامعه و رسانهها مسئولیت پذیرفته و با شفافیت به کارهای خود اقدام کنند.
در دومین جلسه شورای اداری این شهرستان، مرتضی مینویی اظهار نمود: متاسفانه برخی از سوالات بی پاسخ در ذهن عمومی مطرح میشوند و مسئولان به آنها واکنش نشان نمیدهند.
وی بر اهمیت پاسخگویی به رسانهها به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسئولان تأکید کرد و اظهار کرد: متأسفانه برخی از مسئولان حاضر به حضور در رسانهی رادیوشهر مراغه و پاسخگویی به مخاطبان نیستند.
مینویی به طرح سرمایهگذاری ابتدای بلوار طبیعت اشاره کرد و افزود: باید شفافسازی دربارهی این طرح توسط شورای اسلامی شهر، شهرداری و معاونت عمرانی فرمانداری صورت گیرد و آنها باید مسئولیت اجرای طرح را به عهده بگیرند، از جمله مسائلی مانند ترافیک و از بین رفتن چشمانداز طبیعی بلوار.
وی از حضور کمرنگ برخی مسئولان در برنامههای ملی و مذهبی نیز انتقاد کرد و افزود: مسئولان در این برنامهها باید حضور فعال داشته باشند و به چند دقیقه حضور بسنده ننمایند.
وی همچنین از زحمات افرادی که در برنامه شهر سالم مراغه فعالیت داشتند، قدردانی کرد و امیدواری داشت که این شهرستان به زودی گواهینامه شهر سالم را دریافت کند.
فرماندار مراغه به موضوع بیحرکتی برخی از طرحها در شهرک صنعتی اشاره کرد و اظهار کرد: در گذشته، آب برای این طرحها اختصاص داده شده بود، اما اکنون برای سرمایهگذاریهای جدید، تامین آب مشکل است؛ بنابراین طرحهای بیحرکت باید شناسایی و اجرا شوند.
در جلسه، شهردار مراغه اطلاعاتی را به اشتراک گذاشت و اظهار کرد: ملک ابتدای بلوار طبیعت با پلاک ۱۲۴۶ اصلی دارای ۲۶ هزار و ۴۸۰ مترمربع مساحت است و در سال ۱۳۸۷ با توافقی که در جلسهای با حضور فرماندار، شهردار و مدیرکل اوقاف و امور خیریه وقت آذربایجانشرقی صورت گرفت، ۱۰ درصد از آن با تغییر کاربری منظور شد.
شهرام مروتی با بیان اینکه پس از انجام توافق، مسیرگشایی انجام شد، افزود: ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان در سال ۱۳۸۹ تغییر کاربری ۳۰ درصدی را خواستار شد و با تغییر کاربری ۲۰ درصدی که در کمیسیون ماده پنج مورد تایید قرار گرفت، موافقت شد.
وی ادامه داد: پس از انجام مراحل قانونی و با موافقت کمیسیون ماده هفت، در سال گذشته ۲۰ درخت دارای کرم «خراط» قطع و مجوز لازم برای جابجایی ۵۵ اصله نهال و درخت جوان صادر شد.
به گفته شهردار مراغه، شرکت سرمایهگذار و اداره اوقاف و امور خیریه اکنون برای ۱۴ هزار مترمربع زیربنا، درخواست صدور پروانه دادهاند و این درخواست قانوناً مشکلی ندارد.
مروتی این نکته را هم بیان کرد که صدور پروانه ساخت برای زمینهای دارای مجوز تغییر کاربری مشکلی ندارد و شهرداری موظف است به قوانین عمل کند.
به گزارش ایرنا، در این جلسه، مصوبات جلسات گذشته در زمینههای “تدوین سند چشمانداز توسعه”، “مقابله با تنش آبی بدون در نظر گرفتن ظرفیت سد علویان” و “ساماندهی منطقه گردشگری در عملدار” بررسی شد و برخی از مدیران دستگاههای اجرایی، از جمله آموزش و پرورش، گزارشی ارائه دادند.
نظرات کاربران