امام جمعه، فرماندار، و نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی، با صدور پیام مشترک، از حماسهبازی مردم در مراسم بدرقه و احترام به شهید “مالک رحمتی” تقدیر و قدردانی کردند. آنها این مراسم را به عنوان صحنههایی ناپندار وداع با خادم مردم شناختند.
در این پیام که یک نسخه از آن در روز شنبه به دست خبرنگار ایرنا رسیده بود، آمده است: این صحنهها، نماد قدردانیهای بارگاهی مردم از شهیدانی هستند که با وفاداری و اخلاص به خدمت، جان خود را فدای خدمت به ایران اسلامی و رفاه مردم این سرزمین کردند.
اعلام شد: “حضور پرشور هزاران نفر در مراسم بدرقه و احترام به این شهید نشان داد که مردم این منطقه همواره از تلاشهای این شخصیت بزرگ قدردانی میکنند و خاطرات و راه او در تاریخ باقی خواهد ماند.
در مراسم پرافتخار تشییع پیکر این شهید خدمتگزار، ما با چشمان دل، شاهد بزرگواری شهدا بودیم، آنان که به قول الله “زندهاند و در قلعه بهشتی خداوند روزی میشوند”، و نام و یادشان همواره در دلهای ما جاودانه خواهد بود. آنها برای همیشه الگویی است برای افرادی که عاشق خدمت به مردمند.
از این رو، ما از تمامی اقشار جامعه، از مردم قدرشناس تا مسئولان کشوری و نظامی، از خانوادههای معظم شهدا تا رسانهها و بسیجیان، که در مراسم تشییع و بزرگداشت این شهدا حضور یافتند، قدردانی میکنیم. همچنین، برای این شهدا از درگاه خداوند متعال روزی و رحمت الهی میطلبیم.
در این پیام مشترک، واقعیت حضور فراموشناپذیر و تاریخی مردم مراغه در مراسم تشییع و تدفین شهید دکتر مالک رحمتی، استاندار فقید آذربایجانشرقی و فرزند شایسته این شهرستان، و همچنین در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت، به خصوص شهیدان راه خدمت، بیان شد.
به گزارش ایرنا، در اول بهمن ۱۴۰۲، شهید «رحمتی» به عنوان استاندار آذربایجانشرقی تایید شد و فعالیتهای خود را در این سمت آغاز کرد. پیش از این، آیتالله شهید «سیدمحمدعلی آلهاشم»، نماینده ولی فقیه در استان، حمایت قاطع خود را از این فرد انقلابی و توانمند اعلام کرده بودند.
شهید «رحمتی» دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق خصوصی از دانشگاه امام صادق (ع) و دکتری تخصصی حقوق خصوصی از دانشگاه خوارزمی بود. قبل از تصدی سمت استانداری آذربایجانشرقی، در سمت معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان خصوصیسازی فعالیت داشت.
وی همچنین سوابق اجرایی دیگری از جمله قائممقام آستان قدس، مدیرعامل سازمان اقتصادی رضوی، عضو هیئت امنا و رییس بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس، عضو هیئت مدیره و قائممقام مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر و مسئولیت در سطوح مدیریتی وزارت کشور و اتاق بازرگانی ایران را در کارنامه خود داشت.
شهید “رحمتی” در اول فروردین ۱۳۶۱ در کوچه “شهیدین” منطقه “شریعتآباد” در مراغه به دنیا آمد. به گفته دوستانش، او با شوخی میگفت: “یکِ یک هستم”، اما وجودش بیش از این جمله شوخیآمیز بود؛ زیرا در خدمت به محرومان، او بینظیر بود و تحسین بسیاری از مردم و مسئولان را به دنبال داشت.
نظرات کاربران