مراغه-ایرنا- معاون استاندار آذربایجانشرقی و فرماندار شهرستان ویژه مراغه بیان کرد: در سال جاری، مراغه در دو مرحله از فرآیند ارزیابی شهر سالم و ایمن را در پیش دارد. بر همین اصل باید معیارهای ارزیابی در اولین سرعت با رعایت همگانی محقق گردد.
“داود اسدیان”، در جلسه “برنامه شهر سالم و ایمن” بیان کرد که مراغه به عنوان یکی از پنج شهر آذربایجانشرقی در مسیر پیوستن به شبکه بینالمللی شهر سالم قرار دارد و تاکید کرد که طی سالهای اخیر برنامهریزی و اقداماتی برای گفتمانسازی و بهبود شاخصها صورت گرفته است.
وی با تأکید بر مشارکت سازمانها و دستگاههای اجرایی شهرستان برای حصول گواهی و تاییدیه شهر سالم و ایمن پرداخت و اظهار کرد: مشارکت همگانی، اصلیترین پیشنیاز برای پیوستن به شبکه بینالمللی شهرهای سالم و ایمن محسوب میشود.
وی اعلام کرد که شهر سهند به عنوان اولین شهر کشور به این شبکه پیوسته و همچنین شهر جلفا نیز چندی پیش به عنوان یکی از شهرهای ایمن و سالم شناخته شده است.
“اسدیان” افزود: هر گامی در راستای بهبود زندگی اجتماعی مردم تأثیرگذار است و برنامه شهر سالم و ایمن یک گام مهم برای توسعه اجتماعی، فرهنگی و افزایش سطح رفاه عمومی است.
وی با تأکید بر برگزاری جلسات متعدد برای پیوستن مراغه به این شبکه، اظهار کرد: بهبود ترافیک، ایمنسازی مناطق و آموزشهای شهروندی از جمله نیازهای محسوس و حیاتی این شهر هستند.
فرماندار مراغه بیان کرد که تشکیل دبیرخانه شهر سالم و ایمن و ادغام آن با کارگروه سلامت و امنیت غذایی از سال ۱۳۹۷ آغاز شده و این امخید می رود که با دستیابی به شاخصهای موردنظر، مراغه در آینده در زمره شبکه بین المللی شهرهای سالم و ایمن قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، گفتمانسازی عمومی شهر سالم و ایمن به عنوان یکی از عوامل مؤثر در توجه بیشتر به نظام سلامت در مراغه، در یکی دو سال اخیر با تولید فیلم و کتاب آغاز شده است.
علاوه بر این، برخی از اقدامات موردنظر از جمله بهینهسازی پایانه مسافری، بهسازی معابر پیادهروها و اقدامات متنوع دیگر در حال اجرا هستند و مسئولان اعلام کردهاند که اقدامات بیشتری نیز در آینده ضروری خواهد بود.
نظرات کاربران