پایگاه خبری هامپوئیل
0

58 ملک مورد تایید شورای عالی بهره وری دارایی های دولتی به عنوان مازاد

بازدید 37

58 ملک مورد تایید شورای عالی بهره وری دارایی های دولتی به عنوان مازاد

به گزارش پایگاه خبری هامپوئیل، هیأت عالی بهره‌وری دارایی‌های دولتی به پیشنهاد مشترک وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه کشور در تاریخ 31 آذرماه سال گذشته آیین‌نامه اجرایی بهره‌وری دارایی‌های دولتی را مطابق بند 2 بند 6 این مصوبه تصویب کرد. شصت و هفتمین شورای عالی هماهنگی اقتصادی سازمان خصوصی سازی وزارت امور اقتصادی و دارایی مسئول اجرای مصوبات هیات مدیره است که از وظایف آن می توان به شناسایی دارایی های مازاد موسسات مشارکت کننده، پیشنهاد فهرست دارایی های مازاد به هیات مدیره و همچنین پیشنهاد روش تولید اشاره کرد. دارایی های مازاد و اخذ نظر از موسسات شرکت کننده و تهیه فهرست.

مؤسسات مشمول باید ظرف مدت یک ماه پس از ابلاغ آیین نامه نسبت به ثبت و تکمیل اطلاعات اراضی، املاک و سایر دارایی های غیرمنقول در اختیار خود اقدام می کردند. به گزارش سایت مولدسازی 58 ملک به صورت مازاد تایید شد. این املاک قبل از فروش باید توسط هیئت عالی بهره وری تایید شود. به دنبال آن فرآیند ارزش افزوده انجام می شود که با هدف جلوگیری از خام فروشی دارایی ها انجام می شود و شامل موقعیت یابی املاک بر اساس مختصات UTM، جمع آوری اطلاعات و بررسی میدانی، مطالعه بازار و شناسایی مناسب ترین گزینه برای ارزش افزوده است.

15 ملک واقع در تهران و البرز در حال حاضر در مرحله افزایش ارزش قرار دارند. این املاک متعلق به وزارتخانه های مختلفی از جمله نفت و نیرو، باک سپه، بانک کشاورزی و … است که اگرچه هیچ یک از املاک در مرحله قیمت گذاری نیستند، اما یک ملک در مرحله آماده فروش است. این ملک در استان خراسان رضوی و متعلق به شرکت برق منطقه ای می باشد.

برای شناسایی دارایی های مازاد، ماده 9 آیین نامه اجرایی مقرر می دارد که دستگاه اجرایی باید نسبت به اعلام دستگاه (خوداظهاری) و اصلاح نحوه استفاده از دارایی ها جهت معرفی دارایی های مازاد به دبیرخانه هیأت اقدام کند. در صورت کوتاهی دستگاه اجرایی، فرآیند بررسی مازاد هر دارایی در کارگروه تخصصی مربوطه و با حضور نماینده دستگاه اجرایی انجام می شود. همچنین هر دارایی که در حال حاضر در راستای وظایف ذاتی دستگاه موضوع مورد استفاده قرار نگیرد مازاد تلقی می شود و همچنین فضاهای اداری بدون توجیه اقتصادی از بعد اقتصادی سرانه یا ارزش منطقه ای و موقعیت جغرافیایی مازاد تلقی می شود. در نتیجه، دارایی هایی که راکد یا بلااستفاده هستند، اماکن دارای کاربری یا بهره برداری مسکونی، رفاهی، تفریحی و مشابه، زمین های بایر و دارایی های دارای کاربری یا بهره برداری تجاری، مسکونی و مشابه، همگی دارایی مازاد محسوب می شوند.

منبع خبر

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر