معاون فنی جهاد کشاورزی مراغه اعلام کرد که تولید گوشت مرغ در این شهرستان به نسبت سال گذشته به میزان ۱۵ درصد افزایش یافته است.
طبق گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان شرقی، در سال قبل، میزان تولید گوشت مرغ در شهرستان مراغه به مقدار ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن رسید که نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود دو هزار تن یا معادل ۱۵ درصد افزایش داشته است.
وی افزود که جوجههای جدید نیز به تعداد ۶۲۰ هزار قطعه ریخته شدهاند که نسبت به سال قبل، ۱۰ درصد افزایش دارد. این میزان تولید گوشت مرغ از طریق ۵۵ واحد مرغداری به بازار عرضه شده است. علاوه بر تامین نیازهای شهرستان مراغه، مرغداران این منطقه بخشی از نیازهای شهرهای آذرشهر، عجبشیر، بناب، هشترود و ملکان را نیز پوشش میدهند. وی همچنین اظهار داشت که شهرستان مراغه سومین مرکز تولید گوشت مرغ در استان آذربایجان شرقی میباشد.
نظرات کاربران