پایگاه خبری هامپوئیل
0

کدام میوه‌ها برای دیابتی‌ها محدودیت دارند؟

میوه‌هایی که بیماران دیابتی باید با احتیاط مصرف کنند
بازدید 59

یک متخصص تغذیه با اشاره به نیازهای تغذیه‌ای خاص در فصل تابستان، نکات مهمی را درباره رژیم غذایی بیماران دیابتی و کودکان ارائه داد.

به گزارش پایگاه خبری هامپوئیل و به نقل از  خبرگزاری مهر، سیدعلی کشاورز، متخصص تغذیه با تأکید بر کنترل مصرف میوه در بیماران دیابتی گفت: بیماران مبتلا به دیابت باید میوه را حداقل ۲.۵ تا ۳ ساعت پس از وعده‌های غذایی مصرف کنند. میوه‌هایی مانند موز، انگور، خربزه، هندوانه و طالبی به دلیل قند بالا، باید با احتیاط و به میزان محدود مصرف شوند. به گفته وی، هر واحد میوه معادل نصف یک موز یا یک لیوان پر از خربزه است.

کشاورز افزود: دیابتی‌ها می‌توانند با رعایت فاصله زمانی، میوه دومی نیز مصرف کنند، اما خوردن چند نوع میوه به‌صورت هم‌زمان توصیه نمی‌شود. همچنین اگر فاصله میان وعده شام و خواب کمتر از دو ساعت باشد، بهتر است از مصرف میوه در آن بازه زمانی پرهیز شود.

تغذیه سبک برای روزهای گرم

این متخصص تغذیه با اشاره به اهمیت رژیم غذایی مناسب برای کودکان و سالمندان در تابستان، توصیه کرد: مصرف غذاهای سبک، آب‌پز، بخارپز یا کبابی مانند جوجه، به جای غذاهای پرچرب و دارای سس، برای سلامت بدن مفید است. همچنین آش‌ها و سوپ‌های حاوی سبزیجات منابع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و الکترولیت‌های مورد نیاز بدن هستند.

او ادامه داد: سبزی خوردن و سالادهای ساده بدون سس و همراه با آب‌لیمو باید در رژیم غذایی روزانه گنجانده شوند، چرا که فیبر و رنگدانه‌های طبیعی موجود در آن‌ها به حفظ سلامت عمومی کمک می‌کنند.

کشاورز در پایان با اشاره به افزایش نگران‌کننده چاقی در کودکان طی چهار دهه اخیر، بر ضرورت کاهش مصرف فست‌فودها و غذاهای سنگین و رعایت اصول تغذیه سالم تأکید کرد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر