پایگاه خبری هامپوئیل
0

واریزی میلیونی برای این کارمندان در پایان هفته

بازدید 59

واریزی میلیونی برای این کارمندان در پایان هفته

به گزارش پایگاه خبری هامپوئیل، محمدعلی زلفی گل (چهارشنبه) در پنجاه و هشتمین نشست معاونان پژوهشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در دانشگاه علامه طباطبایی افزود: در حوزه آموزش باید مُر قانون کامل اجرا شود ولی در حوزه پژوهش سیاست ها متفاوت است و بودجه پژوهشی خارج از شمول است و معاون پژوهشی با دست بازتری می‌تواند بودجه را هزینه کند.

وی با تاکید بر تقدیر از فعالیت پژوهشگران برتر در دانشگاه ها ادامه داد: اگر از فعالیت های پژوهشگران برتر تقدیر کنیم، وابستگی سازمانی آنها بیشتر می شود. معاونان پژوهشی باید برای تقدیر از پژوهشگران بهانه پیدا کنند.

وزیر علوم با اشاره به تفاوت قوانین در حوزه آموزشی و پژوهشی گفت: معاونان پژوهشی دانشگاه ها باید رفتارهای ترغیبی و تشویقی داشته باشند.

زلفی گل با تاکید بر پیگیری اعتبارات پژوهشی در هیات امنای دانشگاه ها گفت: روسای دانشگاه ها بیشتر به دستاوردها و اقدامات فیزیکی مانند ساخت ساختمات تاکید دارند، ولی حمایت از کارهای علمی باید در اولویت باشد.

وی ادامه داد: برای تخصیص درست بودجه به فعالیت های پژوهشی تصمیم گرفتیم، آیین نامه پژوهانه را تدوین کنیم، این آیین نامه در هیات امنای دانشگاه های مختلف تصویب شده و بعد از تصویب نهایی در هیات امنای و هیات ممیزه وزارت علوم از سال ۱۴۰۳ لازم الاجراست. اگر دانشگاهی این آیین نامه را اجرا نکند و بودجه پژوهانه را تخصیص ندهد، خلاف کرده است. روسای دانشگاه‌ها نگران بودجه نباشند، بودجه این پژوهانه تامین خواهد شد و سازمان برنامه و بودجه را نیز برای تخصیص آن ترغیب می کنیم.

وزیر علوم با اشاره به راه اندازی سامانه نان از سال گذشته و ثبت نیازها و ایده ها در این سامانه گفت: استاد هر نیازی را در سامانه نان ثبت کند، می تواند از استعدادهای درخشان دانشجوی ارشد و دکتری بدون آزمون جذب کند و ظرفیت خوبی است.

۴۰ مجله وابسته به وزارت علوم در پایگاه های بین المللی نمایه شدند

وی با اشاره به اعطای پژوهانه به استادان جدید استخدام عنوان کرد: گزارش داشتیم این پژوهانه که از ابتدای سال از سازمان برنامه و بودجه تامین شد، هنوز به استادان اعطا نشده است. بنابراین می خواهیم این پژوهانه را زودتر به استادان جوان اعطا کنید.

زلفی گل به تلاش برای نمایه شدن نشریات فارسی و انگلیسی اشاره کرد و افزود: در عرض ۲ سال گذشته، ۴۰ مجله وابسته به وزارت علوم تحت نمایه های بین المللی مهم مانند اسکوپوس درآمده اند که از این تعداد ۱۱ مجله فارسی و بقیه انگلیسی هستند. برای نشریات فارسی ۳۰۰ میلیون و انگلیسی ها ۲۰۰ میلیون کمک به دانشگاه ها شده است. ضمن اینکه به مدیر مسئول و سردبیر این نشریات نیز برای تلاش در پایه های تشویقی پایه هایی داده می شود.

منبع خبر

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر