پایگاه خبری هامپوئیل
0

نقش حیاتی هوش مصنوعی در توسعه برنامه پزشکی خانواده

نقش حیاتی هوش مصنوعی در توسعه برنامه پزشکی خانواده
بازدید 15

وزیر بهداشت بر اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع تأکید کرد.

محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، در نشست «هوش مصنوعی و برنامه پزشک خانواده» که با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، بر ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در اجرای این برنامه تأکید کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های متقابل میان وزارت بهداشت و معاونت علمی ریاست‌جمهوری، اظهار داشت: علاوه بر نقش هوش مصنوعی در پزشکی خانواده، حوزه‌هایی مانند پرونده الکترونیک سلامت، فضای مجازی و هوشمندسازی خدمات درمانی نیز از اولویت‌های اساسی هستند که در چارچوب برنامه هفتم توسعه باید دنبال شوند.

ضرورت اجرای تدریجی برنامه پزشک خانواده با بهره‌گیری از هوش مصنوعی

وزیر بهداشت بر اهمیت اجرای تدریجی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع با استفاده از فناوری‌های نوین تأکید کرد.

محمدرضا ظفرقندی با اشاره به حمایت و تأکید رئیس‌جمهور بر اجرای برنامه‌های حوزه سلامت، اظهار داشت: در آخرین جلسه اسفند سال گذشته با حضور دکتر پزشکیان، ستون‌های اساسی برای اجرای موفق پزشک خانواده و نظام ارجاع بررسی شد.

وی با بیان اینکه این برنامه در چهار برنامه پنج‌ساله توسعه کشور مطرح شده اما عملیاتی نشده است، دلیل این تأخیر را عدم استقرار نظام ارجاع در سطوح مختلف دانست.

ظفرقندی افزود: پزشک خانواده و نظام ارجاع در قانون برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده و از استراتژی‌های کلیدی رئیس‌جمهور محسوب می‌شود. همچنین در سند سیاست‌های کلی سلامت نیز بر اجرای آن تأکید شده است.

وی بر اجرای تدریجی این برنامه تأکید کرد و گفت: پیاده‌سازی چنین طرح کلانی با چالش‌هایی همراه است، لذا لازم است با فاصله گرفتن از روش‌های سنتی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی، گام‌به‌گام این طرح را پیش ببریم. این روند می‌تواند ضمن کاهش هزینه‌ها، تغییر رفتار مطلوب در حوزه بهداشت و درمان کشور را رقم بزند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر