پایگاه خبری هامپوئیل
0

زنگ خطر چربی ترانس در غذاهای خیابانی و رستورانی

زنگ خطر چربی ترانس در غذاهای خیابانی و رستورانی
بازدید 3

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، غذاهای خیابانی و رستورانی اغلب حاوی چربی ترانس صنعتی هستند که می‌تواند سلامت قلب و عروق را تهدید کند.

بیماری‌های قلبی عروقی عامل اصلی مرگ و میر در جهان هستند و عوامل خطر عمده شامل رژیم غذایی ناسالم، عدم تحرک بدنی و مصرف دخانیات و الکل می‌باشند. مصرف زیاد چربی ترانس، به ویژه از منابع صنعتی، می‌تواند خطر مرگ را تا ۳۴ درصد افزایش دهد و عامل مرگ زودرس ۵۰۰ هزار نفر در سال به علت بیماری عروق کرونر قلب است.

چربی ترانس در غذاهای سرخ شده، مارگارین، روغن نیمه جامد و محصولات پخته شده مانند کیک، بیسکویت و کراکر یافت می‌شود. همچنین، این چربی‌ها می‌توانند به طور طبیعی در گوشت و محصولات لبنی حیوانات نشخوارکننده وجود داشته باشند.

سازمان جهانی بهداشت توصیه می‌کند که مصرف چربی ترانس در رژیم غذایی روزانه به کمتر از ۱ درصد کل انرژی دریافتی محدود شود. برای حفظ سلامت، باید از مصرف روغن‌های نیمه جامد و حیوانی خودداری کرده و هنگام خرید مواد غذایی صنعتی به برچسب آن توجه کرد. همچنین، مصرف غذاهای سرخ شده و فست فود را باید به حداقل رسانده و ترجیحاً غذاهای سالم را در منزل تهیه کرد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *