ه گزارش پایگاه خبری هامپوئیل، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیتهای بالای کشاورزی و دامداری در مراغه و عجبشیر، این دو شهرستان را از قطبهای مهم تولید محصولات کشاورزی استان دانست و بر لزوم ایجاد صنایع فرآوری تأکید کرد.
ظفر محمدی، عصر چهارشنبه ۲۷ فروردین در همایش «وفاق ملی برای سرمایهگذاری و ایران ماهر» که با حضور فعالان صنعتی، کارآفرینان و مدیران در فرمانداری مراغه برگزار شد، اظهار کرد: مراغه و عجبشیر به واسطه توانمندیهای گسترده در تولید محصولات کشاورزی و دامی، نیازمند توجه جدی به احداث واحدهای صنعتی فرآوری هستند تا ضمن افزایش ارزش افزوده، زمینه اشتغالزایی و توسعه پایدار فراهم شود.
وی همچنین با اشاره به موقعیت اجتماعی و فرهنگی این مناطق افزود: از نظر سطح تحصیلات، فرهنگ، ادب و متانت، جایگاه این شهرستانها در مقایسه با میانگین کشوری بسیار مطلوب بوده و گاهی از آن نیز فراتر میرود.
لزوم سرمایهگذاری کلان در صنایع تبدیلی مراغه؛ تأکید بر توسعه زیرساختهای درمانی و خدمات اجتماعی
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت بالای تولید محصولات کشاورزی در مراغه و عجبشیر، خواستار ورود جدی شرکتهای بزرگ سرمایهگذاری همچون شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشور برای ایجاد واحدهای فرآوری در این منطقه شد.
ظفر محمدی در ادامه همایش «وفاق ملی برای سرمایهگذاری و ایران ماهر» گفت: ایجاد واحدهای صنعتی فرآوری و بستهبندی برای محصولاتی مانند سیب – که بهعنوان برند کشاورزی این منطقه شناخته میشود – میتواند نقش مؤثری در رونق اقتصادی منطقه و اشتغال جوانان داشته باشد.
در ادامه این همایش، امین امینیان، فرماندار ویژه مراغه نیز با تشریح ظرفیتهای گسترده شهرستان، افزود: مراغه بهعنوان قطب درمانی جنوب آذربایجان شرقی، نیازمند احداث یک بیمارستان مجهز و پیشرفته است. چراکه در حال حاضر، شهرستانهای جنوبی و جنوب غربی استان و حتی بخشهایی از استان کردستان، خدمات درمانی و بهداشتی خود را از مراغه دریافت میکنند.
وی همچنین با اشاره به نیازهای خدماتی و رفاهی مردم شهرستان، خواستار راهاندازی نمایندگی اسناد پزشکی در مرکز مراغه جهت تشکیل پرونده و خرید دارو شد و افزود: در حوزه بیمه کارگران ساختمانی نیز نابرابری چشمگیری وجود دارد؛ در حالی که بیش از چهار هزار کارگر ساختمانی در مراغه در انتظار دریافت بیمه هستند، تنها ۴۰۰ سهمیه برای شهرستان اختصاص یافته است که نیازمند بازنگری جدی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
نظرات کاربران