دومین جشنواره موسیقی عبدالقادر مراغی با همت انجمن موسیقی مراغه در روز یکشنبه دوم دیماه در سالن عبدالقادر این شهر برگزار شد. این رویداد هنری که بهصورت دو نوبت صبح و عصر برگزار گردید، میزبان 12 گروه برگزیده موسیقی از نقاط مختلف استان آذربایجان شرقی بود که آثار خود را در سبک موسیقی آذربایجانی به نمایش گذاشتند.
حضور ۱۲ گروه موسیقی در روز نخست
در نخستین روز جشنواره، 12 گروه موسیقی از جمله «اوغور» به سرپرستی علی محمدزاده، «ابراهیمی» به سرپرستی سعید ابراهیمی، «خزر» به سرپرستی اصلان مقصودی، «سارنج» به سرپرستی رسول حاجیحسنزاده، «موغام گروهی» به سرپرستی مهدی موسوی، «تانیش» به سرپرستی ابراهیم ساعد کویج، «یاغیش» به سرپرستی حبیباله صیرفی، «ارکستر چنگ» به سرپرستی محمدرضا صادقدوست، «الکا» به سرپرستی یونس جعفرزاده، «ائلشن» به سرپرستی حبیب داوری، «شارکی» به سرپرستی شهریار عبدالهی و «بوتا» به سرپرستی اشکان احمدی، در مجموع بیش از چهار ساعت برنامه موسیقی ارائه کردند.
رقابت گروهها در روز دوم جشنواره
دکتر هادی رستگار، رئیس انجمن موسیقی مراغه، در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: از میان 20 گروه برگزیده، 12 گروه در روز نخست به رقابت پرداختند و 8 گروه دیگر که از شهرهای تبریز، بناب، ممقان و مراغه هستند، برنامههای خود را در روز دوم اجرا خواهند کرد. این جشنواره فرصتی برای معرفی و نمایش ظرفیتهای موسیقی سنتی و محلی منطقه است.
داوری و مسئولان جشنواره
دبیر اجرایی جشنواره، طغرل طهماسبی، اعلام کرد که مسئولیت داوری این رویداد بر عهده احسان ذبیحیفر، مدرس موسیقی دانشگاه، شهرام آبرومند آذر، عضو پیوسته کانون موسیقی ایران، و غلامرضا میرزاده، رئیس انجمن موسیقی استان آذربایجان شرقی، بوده است.
حمایت مالی و حضور ویژه هنرمندان
رئیس انجمن موسیقی مراغه ضمن تقدیر از حامیان مالی جشنواره، از هلدینگ بانک صادرات و شهرداری مراغه تشکر کرد. همچنین، حضور هادی افتخارزاده، بازیگر مراغهای سینمای ایران، در نوبت عصر روز اول جشنواره مورد توجه و استقبال گرم حضار قرار گرفت.
قدردانی از عوامل اجرایی
دکتر رستگار در پایان از عوامل اجرایی این جشنواره قدردانی کرد. تصویربرداری این رویداد توسط ابراهیم عابدزاده، مدیر مؤسسه فرهنگی و هنری ژیک، و صدابرداری آن توسط سعید مهرپور، مدیر مؤسسه فرهنگی و هنری اکومهر، انجام شد. تشریفات و پذیرایی توسط زیبا امامقلینسبت، مدیر آموزشگاه هنرهای دستی و تجسمی زیبانگارا، و هماهنگی و تبلیغات توسط مسعود مقدم حیدری، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی و هنری ریرا، بر عهده داشتند. طراحی پوستر به ناصر نصیری و مدیریت تالار به سعید حیدری سپرده شده بود.
اهمیت جشنواره در ترویج موسیقی محلی
این جشنواره با هدف ترویج موسیقی محلی آذربایجان، شناسایی استعدادهای هنری و تقویت ارتباط بین هنرمندان منطقه برگزار شده است. استقبال گرم مردم و تلاشهای برگزارکنندگان نشان از اهمیت و جایگاه ویژه این رویداد در تقویم فرهنگی استان دارد.
نظرات کاربران