رئیس اداره گردشگری شهرداری مراغه از برگزاری دومین جشنواره دوشاب (شیره انگور) در این شهر خبر داد.
به گفته حسین شیری، این جشنواره روز جمعه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳ در باغ قرهباغی برگزار شد. در این رویداد علاوه بر عرضه دوشاب، نمایشگاهی از صنایع دستی، ترشیجات محلی، رب و برنامههای فرهنگی و هنری متنوع نیز برای بازدیدکنندگان تدارک دیده شده بود.
دوشاب محصول فرآوریشده از شیره انگور است که پس از مراحل تولید به عنوان خوراکی مانند صبحانه، شربت یا معجونی با مخلوط مغزهایی همچون پسته، گردو و بادام مصرف میشود. این محصول خواص بسیاری در تقویت جسم و کمک به درمان کمخونی دارد.
همچنین، خانم قرهباغی به همراه آقای محمد صابرپور، بیش از ۲۰ سال است که از انگورهای باغ خود و سایر میوهها دوشاب تهیه میکنند. این زوج موفق برای دومین بار با همکاری شهرداری مراغه محصولات خود را در قالب جشنواره به مردم عرضه کردند.
نظرات کاربران