پایگاه خبری هامپوئیل
0

این صنف در آستانه ورشکستگی قرار گرفت!

بازدید 29

این صنف در آستانه ورشکستگی قرار گرفت!

به گزارش پایگاه خبری هامپوئیل، علی‌اکبر رهبری، رئیس اتحادیه رستوران‌داران و سلف‌سرویس گفت:طی دو سال گذشته شرایط رستوران داران به وضعیت بحران رسیده و مهمترین دلیل آن، رشد نرخ تورم در اقتصاد کشور است که منجر به افزایش قیمت ها به ویژه نرخ مواد غذایی شده است.

،مهمترین بخش‌های این گفت و گو را در ادامه می‌خوانید: فعالان این صنف در مدت‌زمان کمتر از دو ماه نمی‌توانند درخواست افزایش قیمت داشته باشند و این در حالی است که قیمت‌ها برنج، گوشت، مرغ و روغن و … ثبات ندارد. جهش قیمت کالاهای اساسی و کاهش قدرت خرید مردم موجب شده تا میزان فروش رستوران‌داران حداقل کاهش ۵۰ درصدی را تجربه کند.

منبع خبر

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر