پایگاه خبری هامپوئیل
0

افزایش هفت برابری بازرسی‌های بهداشتی در ماه رمضان

افزایش هفت برابری بازرسی‌های بهداشتی در ماه رمضان
بازدید 30

معاون بهداشت وزارت بهداشت از تشدید نظارت‌های بهداشتی در اماکن غذایی طی ایام ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: میزان بازرسی‌ها نسبت به روزهای عادی ۷ تا ۸ برابر شده و روزانه حدود ۳۰ هزار بازرس در سراسر کشور بر این اماکن نظارت دارند.

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار کرد: با توجه به افزایش فعالیت رستوران‌ها و مراکز تهیه مواد غذایی در ماه رمضان، طرح ویژه نظارت‌های بهداشتی از ۱۵ اسفند تا ۲۰ فروردین اجرا شده است. در این مدت، روزانه حدود ۳۰ هزار بازرس بر رعایت اصول بهداشتی در اماکن غذایی نظارت می‌کنند.

وی افزود: در جریان این بازرسی‌ها، موارد متعددی از تخلفات بهداشتی شناسایی شده که منجر به صدور اخطارهای قانونی و پلمب برخی از واحدهای متخلف شده است.

رئیسی با تأکید بر ادامه این روند، تصریح کرد: آمار دقیق بازرسی‌ها و برخوردهای انجام‌شده، پس از تکمیل مراحل قانونی و تأیید مراجع ذی‌صلاح، در نخستین روزهای کاری پس از تعطیلات نوروز اعلام خواهد شد.

افزایش نظارت بر رستوران‌ها و مراکز تهیه غذا

وی همچنین از تشدید نظارت بر رستوران‌ها و اماکن عمومی خبر داد و گفت: برای ارتقای ایمنی و بهداشت مواد غذایی، تعداد نیروهای بازرسی افزایش یافته و با متخلفان به‌طور جدی برخورد خواهد شد. این اقدامات به منظور پیشگیری از شیوع بیماری‌ها و تضمین سلامت مردم انجام می‌شود.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر