مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجانشرقی اظهار کرد: مدرسهای با نام شهید «قلیرضا نادریپور» به عنوان نخستین مدرسه از طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی مراغه امروز افتتاح شد.
به گزارش پایگاه خبری هامپوئیل به نقل از خبرگزاری ایرنا فرهاد فرهودی روز سهشنبه در حاشیه این مراسم گفت: این مدرسه با زیربنای ۶۶۰ مترمربع و محوطهای به مساحت ۶۰۶ مترمربع ساخته شده است و برای احداث آن مبلغ ۱۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی افزود: ۳۰ درصد از هزینه احداث این مدرسه از سوی خیرین تامین شده و ۷۰ درصد باقیمانده از محل اعتبارات ملی ادارهکل نوسازی مدارس استان تامین گردید.
فرهاد فرهودی در ادامه گفت: اصلیترین سیاست دولت سیزدهم توجه به حوزه آموزش و پرورش و حل مسائل این وزارتخانه است، چرا که دکتر پزشکیان بر این باور است که رسیدن به رشد و بالندگی واقعی در کشور تنها از طریق حل مشکلات این حوزه امکانپذیر است و این امر قطعاً به کشور کمک میکند تا در درازمدت از بسیاری از چالشها مصون بماند.
وی افزود: ایران قوی تنها با یک آموزش و پرورش قوی و مستقل ساخته میشود. به همین دلیل، نهضت توسعه عدالت آموزشی با دستور رئیسجمهور از شهریور ماه سال گذشته در وزارت آموزش و پرورش بررسی و راهبردهای آن با حضور ایشان تعیین شد.
مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجانشرقی با تاکید بر مردمیسازی به عنوان مهمترین اصل این نهضت، گفت: طبق الگوی طراحیشده، در طرحهای دولتی و خصوصی حوزه آموزش و پرورش باید تیمهای مردمی با مسئولیتهای مردمی تشکیل شده و وظیفه راهبری طرحها به آنها واگذار شود.
مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجانشرقی با اشاره به اینکه این استان با تشکیل ۹۶ درصدی تیمهای مردمی در طرحهای نهضت توسعه عدالت آموزشی، رتبه هفتم را در کشور کسب کرده است، گفت: در روزهای آینده، این درصد را به ۱۰۰ درصد خواهیم رساند.
فرهاد فرهودی در ادامه به تفاوت میان خیرین و مسئولان مردمی اشاره کرد و افزود: تأمین منابع مالی طرحها بر عهده خیرین است، در حالی که مسئولیت تیمها و مسئولان مردمی در حوزه اجرای طرحهاست.
وی تأکید کرد: مردمیسازی در این حوزه پیچیده و دشوار است، اما شدنی است. الگوی عملی این طرح، ساخت خانههای بهداشت توسط دکتر پزشکیان بوده که موفقیتآمیز بوده است.» فرهودی همچنین اعلام کرد: «از اردیبهشت امسال وارد فازهای اجرایی نهضت خواهیم شد و اطلاعات هر طرح، همراه با تصاویر مربوطه، در سامانه بارگذاری خواهد شد و وزارتخانه به صورت روزانه آنها را نظارت میکند.
مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجانشرقی در ادامه بیان کرد: ۶۰ درصد الگوی عملی اجرای این نهضت توسط دکتر پزشکیان تدوین شده است. وی همچنین به مزیتهای مهمی که برای خیرین مدرسهساز در نظر گرفته شده اشاره کرد و گفت: تمامی هزینههای مربوطه به عنوان مالیات خالص خیرین مدرسهساز حساب خواهد شد.
فرهاد فرهودی در پایان یادآور شد: در سال ۱۴۰۰، استان آذربایجانشرقی با ۵۲۱ طرح نیمهتمام مواجه بود، که تا به امروز ۳۵۰ طرح آن به پایان رسیده است.
فرهاد فرهودی در ادامه افزود: خیران در ۱۴۰ طرح باقیمانده سهم خود را پرداخت کردهاند، اما متأسفانه دولت هنوز سهم خود را محقق نکرده است. با این حال، برنامهریزی کردهایم که در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی، عمده این طرحها را به پایان برسانیم.
مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجانشرقی امروز در همایش نهضت عدالت آموزشی جنوب آذربایجانشرقی که به میزبانی مراغه برگزار شد، حضور یافت.
در این همایش یکروزه، علاوه بر مدیرکل نوسازی مدارس، مدیرکل امور شهری استانداری آذربایجانشرقی، مدیرکل بحران استانداری، معاون آموزش و پرورش استان، خیرین مدرسهساز، فرمانداران، شهرداران و مدیران آموزش و پرورش شهرستانهای میانه، هشترود، چاراویماق، بناب، عجبشیر، ملکان، لیلان و مراغه نیز حضور داشتند.
نظرات کاربران