آزمایش جدید تراشه نورالینک در کانادا به تازگی تاییدیه قانونی دریافت کرده و ۶ بیمار مبتلا به فلج برای کاشت ۶۴ الکترود در بخشهای مختلف مغزشان انتخاب خواهند شد.
این تحقیق با هدف ارزیابی ایمنی و کارایی دستگاههایی که به بیماران کمک میکند تا با استفاده از مغزشان نشانگر ماوس رایانه را جابهجا کنند، انجام میشود.
به نقل از رویترز، جراحان اعصاب کانادایی با همکاری استارتاپ نورالینک موفق به دریافت تاییدیه از مقامات بهداشتی کانادا شدهاند. این آزمایش که تحت عنوان “CAN-PRIME” شناخته میشود، به بیماران اجازه میدهد که با کمک تراشه مغزی به کنترل دستگاهها بپردازند.
نورالینک اعلام کرده است که در این آزمایش از رباتهای دو تنی برای کاشت ۶۴ الکترود استفاده میشود که هرکدام ۱۶ اتصال دارند و در نواحی حرکتی-دستی مغز کاشته خواهند شد. هدف این است که این الکترودها به مغز سیگنالهایی ارسال کنند تا بیمار بتواند تنها با تفکر درباره حرکت، دستگاههای متصل به تراشه را کنترل کند.
افرادی که به دلیل جراحت نخاعی یا بیماری ALS دچار فلج چهار عضوی شدهاند، میتوانند در این تحقیق شرکت کنند. جراحیها در تورنتو انجام خواهد شد و لوزانو، جراح اعصاب، امیدوار است که فرایند آزمایش از سال جدید میلادی آغاز شود.
نورالینک مسئول طراحی الکترودها و سیستم کاشت است، در حالی که پزشکان وظیفه انتخاب بیماران و نظارت بر ایمنی و سلامت آنها را بر عهده دارند.
نظرات کاربران