بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف تخممرغ بهویژه در سنین سالمندی، نهتنها بیضرر بلکه مفید و ضروری است. سفیده تخممرغ به دلیل پروتئین باکیفیتی که دارد، بهطور ویژه برای سالمندان توصیه میشود.
با این حال، نباید از ارزش تغذیهای زرده تخممرغ غافل شد. زرده منبعی غنی از کولین است؛ ترکیبی که نقش مهمی در سلامت مغز دارد و از طریق تقویت عملکرد انتقالدهندههای عصبی مانند استیلکولین، میتواند به پیشگیری یا بهتعویق انداختن بیماریهای عصبی و اختلالات خلقی مانند افسردگی کمک کند.
همچنین زرده سرشار از لوتئین و گزانتین است، دو آنتیاکسیدان قوی که در حفظ سلامت بینایی نقش دارند. از دیگر مزایای زرده، وجود مقدار قابل توجهی از ویتامینهای محلول در چربی، بهویژه ویتامین D، است؛ ویتامینی که در منابع غذایی رایج، معمولاً به اندازه کافی یافت نمیشود.
در نتیجه، مصرف روزانه یک عدد تخممرغ کامل میتواند بخشی از یک رژیم غذایی متعادل و مفید برای سالمندان باشد.
نظرات کاربران